понедељак, 24. октобар 2011.

Jesen stize dunjo moja :-)

Hahahahaa kakav naziv posta recite? Znaaaam i meni je jako smesno al bilo mi je bas simpaticno da ga tako nazovem. Kisa, lisce, tmurno, tuzno, ma prava jesen,... a onaj NS jos tuzniji, ja sam se jako razocarala kako je onaj grad nekad bio lep i volela sam tamo da idem, a sad je pola radnji koje sam uvek volela da obidjem zatvoreno ili prebaceno, ma ko ce ih znati. No isla sam zbog nekih drugih stvari, vrloooo zanimljivih ali otom potom bicete obavesteni. Tice se onih haljinica naravno :-)) cisto da ne zaboravite. Kako vi provodite ove prve jesenje dane? Ja bas i ne mogu da se naviknem olako, i da se zamislim u jaknama, krznu, salevima i ostalo, pa se za pocetak krijem iza ovih dzempera :-)) E,da, i sisala sam se, kaaaaaao malo vise nego inace pa mozda cete primetiti razliku :-D.
Uzivajte u ostatku nedelje, pa se kuckamo ovde sto pre sa novim posticem,...
Vasa B













Nosila sam:
ZARA dzemper,
ZARA pantalone,
GUESS cizmice koje obozavam :-),
Sesir ACCESSORIZE,
LV tasna.




четвртак, 13. октобар 2011.

Crno-beli svet



Drugari, evo meeeee,... posle haljinica, frizurica, sminke i stiklica, na redu je postic odmah po zavrsetku dana, uh bio je ovo dug dan. Mojoj maloj kumici je bio rodjendan pa sam morala i do Mitrovice da idem i sa mamom sam isla Delta-Usca-Delta sta cete kad su deca navikla na lepe poklone od kume :-)) koliko ih samo volim, ma najvise na svetu! Na zalost nemam sada slike sa njima jer smo se slikale sa njihovim aparatom ali bilo je prelepo i uskoro ce jedan postic biti i sa njima. Kad sam se probudila jutros i cula kisu kako pada pomislila sam da ce mi unistiti dan ali nije uspela :-) i navukla sam svoje nove cizmice, crne preko kolena koje sam jako dugo trazila i imaju masnice pozadi i neodoljive su mi, razmisljam da ih uzmem i u drugoj boji, na krem, ceno belu haljinu koju obozavam, sesiric i pozelela sam da me vidite i u tom svetlu,.. bez spremanja, bez pudera i sa iskrenim osmehom :-) Na svoje haljinice nisam zaboravila nemojte da mislite, KRCKA SE POLAKO KRCKA SE  i jako sam uzbudjena zbog tog, smislila sam vec i ime i svasta nesto,... uskoro uskoro uskoroooo :-)
Oodoh sada da gledam seriju, da sanjam nesto lepo sto zelim isto i vama i probudite se najsrecniji na svetu,... Vasa B






Nosila sam:
TOPSHOP haljina,
ANTONELLA ROSSI cizme-koje mozete da porucite ovde :-) imaju i krem boja ili na Facebooku potrazite "Obuca Grazia",
ACCESSORIZE sesiric,
BATIK dzempercic,
SWAROVSKI ogrlica koja mi je najdraza od svega <3



понедељак, 10. октобар 2011.

Raining girl

Nedelja, pa jos kisna nista gore i dosadnije i daleko od svog dragog :-((((, gora kombinacija nije mogla da bude slazete se :-))) Zato sam iz dana pokusala da izvucem maximum i otisla sam sa vama vec poznatim Duletom do Novog Sada. I proveli smo se fenomenaaaaaaalno jer sam se tamo nasla sa drugaricom Vanesom, ruckali, slikali se malo i uzivali, bilo nam je vrlo interesantno. Oni kad ovo budu citali znace na sta sve mislim, ali ne mogu bas svaku tajnu da podelim sa vama :-P Oni su ove nedelje kod mene u Beogradu gosti, pa ocekujte i od toga nesto novo. Dule mi je napravio novu frizuricu, videcete sada na slikama i da, da ne zaboravim, dobila am jako puno poruka i pitanja za kosu, koju boju koristim, da li je nadogradnja i slicno tome, NE NIJE NISTA OD TOG :-P nikada se uz zivotu nisam farbala, eksperimentisala sa sisanjem niti bilo sta drugo, nikakvi prelivi, klipse, ma apsolutno nista :-) posto sam citala neke komentare da sam malo izvestacena i puna silikona,... :-))))))))) imala sam malu korekcijicu usana i nista drugo eto tek da znate ;-)

Za jucerasnji odlazak u NS sam se opredelila za dzins i crnu majcu sa dzempercicem, smatram da tu nikad nema greske. I ne znam sta mi je, opasno mi se svidja crveni karmin u poslednje vreme :-) sta vi mislite o tome? Da nastavim sa njim, kako vam se svidja kako mi stoji?

Uzivajte u ostatku nedelje, ponedeljak je, dan za nove pobede, ideje i realizaciju. Nova haljinica je gotova, i to cu vam pokazati samo da dodjem u Beograd danas i da vidim kako cu vas iznenaditi slikama. Vasa B





 Dule i ja i neeeeeeeeizbezni crveni karmin :-)
 Ovako pravi majstor popravlja kosu :-)

 VANESA i ja pre slikanja u Merkatoru <3

Nosila sam:
ZARA majca,
Miss Sixty farmerice,
Crni dzepmercic preko majce je Batik (kupljen u Istanbulu, ne znam gde ga mozete naci ovde),
LV tasna,
Christian Louboutin cipele

Pink dzemper ZARA i pink UGG cete videti u nekom od sledecih postova,...






недеља, 9. октобар 2011.

IN LOVE WITH DRESS :-)



Kako vam se svidja ova slicica? :-) Nisam mogla da joj odolim pa sam vam sa njom pozelela dobrodoslicu sto se tice ovog postica.
Veselo mi je krenula jesen i jako sam srecna zbog tog, volim kad mi se samo lepe stvari desavaju, i sada, usukana isped cebeta i vire mi samo oci,zelim sa vama drage moje sto pre da podelim par slika i da vidite kako sam sinoc izgledala. Imala sam jos jednu svadbu, jednu u nizu samo :-)) kazem vam da mi je veselo krenulo. Mozda cu neke obradovati, definitivno sam odlucila da se bacim na dizan :-D iako nisam nikad verovala da cu se baviti sa tim ikada u zivotu, eto vidite nikad se ne zna. Na nagovor meni dragih ljudi, koji vide sa koliko ja ljubavi biram svaku haljinu, razmisljam o svakom detalju dok se ona radi, odlucila sam da mozda ne uskoro, ali sto pre osnujem svoj brend i iskljucivo ce se odositi na haljine, na savrsenu zensku figuru i modele koji svakoj devojci isticu ono sto ona najvise voli. Zagolicala sam vam samo malo mastu, ali ocekujte to uskoro. Zutu haljinu sam kupila kod nase domace kreatorke i odatle je sve krenulo, jer sam sama izmenila neke stvari i sledecu roze haljinu sam isto sama uradila pa i ovu koju cete sada videti. Ideja imam na pretek i spremna sam na nove izazove. Opredelila sam se za boju koze ili ti nude popularniju, i verujte mi, osecala sam se nikad lepse u zivotu. Bila sam jako skepticna po pitanju te boje, jer da da da svesna sam da imam koji kilogram viska grrrrrr ali nateracu sebe da i to promenim sto pre, mada dok je meni ideja da pokrivam to gde imam viska ne brinem se :-D a ni vi drage moje, nemojte da brinete sve cemo srediti to :-)) Sto se tice kose i sminke, tu je moj (a moze biti i vas jer se uskoro seli za Beograd) ne zamenjivi DULE oh koliko ga samo volim. Bila sam smela pa sam stavila crveni karmin, jer sam se bojala da ne izgledam bezlicno zbog boje haljine.

Uzivajte drage moje,.... uskoro cu vam sve lepo sapnuti sto se haljinica tice, ali ako neko zeli slicnu ZUTU DUGACKU HALJINU  (zutu dugacku haljinu), slicnu ROZE SA PLETENICOM ILI slicnu OVU NUDE SADA, neka se slobono javi imace je u roku 2do3 dana :-))

Do sledeceg posta, koji ce biti vrlo brzo, razmisljate o haljinama, budite lepe, srecne i nasmejane. Vasa B






 Roze haljina je otisla u Ivanine ruke, koja devojka je sledeca? :-))))
 Sad sam vas uverila da se haljine vama prilagodjavaju, svakom obliku, svakoj velicini :-)
 Kazem vam da je DULE SJAJAN, zar ne?








 KOLACICIMA NISAM MOGLA DA ODOLIM, UKUSNI SU JAKO I IMA PRELEPIH OBLIKA,... A JA SAM IZABRALA SVOJ, ... H*A*LJ*I*N*I*C*U ... Vidite sipod :-)

 A gde su ljinice, tu su i cipelice :-))))))))
 Ivana se malo slikala pa da vam i to pokazem :-)) sjajno joj stoji haljina!


I naravno moja OMILJENA haljina da je ne zaboravite, od sada i vama dostupna :-)

NUDE HALJINA je moja kreacija,...
Chanel tasna
Gianmarci Lorenzi sandale